De Gouden Formule

Met lactium in de hoofdrol

Lactium® is een natuurlijk ingrediënt afkomstig van melkeiwit. De ontdekking van Lactium® vond plaats tijdens onderzoek naar de hoge slaapkwaliteit bij baby's.

Hierbij ontdekten onderzoekers een belangrijk eiwit in de moedermelk dat baby's op een unieke manier afbreken in hun spijsverteringsstelsel. Dit vermogen verdwijnt naarmate we ouder worden. Door een innovatief proces te ontwikkelen, wisten onderzoekers dit verteringsmechanisme na te bootsen. Zo slaagden ze erin om uit caseïne het bioactieve melkeiwithydrolysaat Lactium® te isoleren, waardoor ook volwassenen kunnen profiteren van de voordelen van dit eiwit.

Bewezen resultaten:

Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Lactium® bevestigd. Deze bioactieve peptide is onderzocht in negen klinische onderzoeken tussen 1999 en 2021, waarbij meer dan 500 volwassen vrijwilligers betrokken waren, onder toezicht van gezondheidsprofessionals. De resultaten van deze onderzoeken kunt u hier vinden.

Lactium® is een uniek en innovatief voedingsingrediënt, waarvan de effectiviteit en veiligheid wereldwijd zijn gewaarborgd door meerdere internationaal erkende ISO-certificeringen.

Naast Lactium®:


Resultaten uit ons testpanel

52%

Voelt direct effect bij het eerste shot

+ 28%

Na ongeveer een week

80 %

Aanzienlijke verbetering in slaapkwaliteit